Skip to content

Një karrierë në Hepsi ia vlen

Punë aktuale në logjistikë

Zbuloni më shumë dhe aplikoni tani!

Puna në shitje

Zbuloni më shumë dhe aplikoni tani!

Hepsi-Markt – një punëdhënës tërheqës për një të ardhme të sigurt

Kushdo që dëshiron të marrë përsipër përgjegjësinë dhe të tregojë se nga çfarë janë krijuar, mund të presë një të ardhme plot perspektiva dhe mundësi për avancim në Hepsi . Nga shitësi te menaxheri i degës – shumë rrugë mund të imagjinohen. Ne mbështesim punonjësit tanë që të familjarizohen me detyrat e reja në Hepsi hap pas hapi dhe të rriten prej tyre. Në përgjithësi, të gjithë kanë mundësinë të zhvillohen aty ku i pëlqen më shumë dhe mund të zhvillojnë më së miri performancën e tyre. Kjo është ajo që ne kuptojmë me bashkëpunim të qëndrueshëm dhe sukses të përbashkët.

Filialleiter Hepsi-Markt

Bëhuni anëtar i Ekipit Hepsi

Paga të drejta

Në Hepsi , të gjithë kanë të njëjtën mundësi për t’u zhvilluar personalisht dhe profesionalisht dhe të gjithë marrin të njëjtën pagë në të njëjtin pozicion. Ne paguajmë një pagë fillestare mbi standarde prej të paktën 14 €/orë, ose dukshëm më shumë në varësi të përvojës profesionale. Në një punë me kohë të plotë në Hepsi ju mund të fitoni më shumë se 2400 € në muaj – pa marrë parasysh se në cilën zonë. Punonjësit pa formim profesional të përfunduar, si dhe punëtorët me kohë të pjesshme dhe punonjësit e përkohshëm përfitojnë gjithashtu nga paga fillestare tërheqëse në Hepsi .

Kushtet e drejta të punës

Ne duam që punonjësit tanë të jenë në gjendje të përqendrohen plotësisht në punën e tyre në Hepsi dhe të mos shqetësohen për të ardhmen e tyre. Kjo është arsyeja pse ne zakonisht kemi një kontratë pune të përhershme. Punonjësit tanë me marrëveshje kolektive përfitojnë nga faturimi minutë pas minutë i orëve të punës. Nëse ndodh jashtë orarit, ajo regjistrohet drejtpërdrejt dhe mund të paguhet ose të reduktohet me kohë kompensuese pas konsultimit.

Respekt dhe vlerësim në një ekip të madh

Në Hepsi-Markt ne i kushtojmë rëndësi të madhe një atmosfere të këndshme në ekip, ndërveprimit të respektueshëm me njëri-tjetrin dhe vlerësimit të ndërsjellë. Vetëm punonjësit që ndihen rehat në punë mund të performojnë mirë dhe të fitojnë përvoja pozitive në mjedisin e tyre. Ne vlerësojmë aftësitë dhe idetë e punonjësve tanë me prejardhje të ndryshme kulturore ose etnike dhe jemi krenarë që punësojmë njerëz nga shumë kombe. Për ne, është e vetëkuptueshme që tregojmë respekt për të gjithë – pavarësisht gjinisë, origjinës apo fesë.

“Mendoj se është mirë që mund të ndjekësh një karrierë te Hepsi . Menaxheri im e pa që unë isha plotësisht i përkushtuar dhe gati për të marrë përgjegjësinë. Unë kam qenë në gjendje të përfundoj trajnimin e mëtejshëm dhe së shpejti do të kaloj në një pozicion drejtues.

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux