Skip to content

Kartë dhuratë Hepsi

Karta dhuratë Hepsi e bën të mundur: tani e gjithë gama futet në xhepin tuaj.

Dhënia e parave i përket së shkuarës – me kartën e dhuratave Hepsi ju jepni freski, cilësi dhe gëzim. Qoftë për të afërmit, miqtë apo punonjësit – i përshtatshëm për çdo rast! Karta dhuratë Hepsi , në një format të dobishëm kartëvizitash, është e disponueshme në arkë në çdo degë. Dhe mund ta përdorni për të paguar në të gjitha degët Hepsi . Kjo e bën të lehtë dhënien dhe blerjen!

Ai është i disponueshëm në dy versione: një me bilanc fiks 20 € dhe një me bilanc të ndryshueshëm ndërmjet 5 € dhe 250 €.

Geschenkkarte 20 Euro
Geschenkkarte 250 Euro

Informacion në lidhje me kartat e dhuratave Hepsi

Sa më poshtë vlen për kartat e dhuratave Hepsi , të cilat mund t’i blini në degët e Hepsi në Gjermani:

  • Vetëm një kartë dhuratë mund të përdoret për porosi
  • Çdo bilanc i mbetur mbetet në kartë
  • Fatkeqësisht, pagesa me para në dorë nuk është e mundur

Ju lutemi mbani me kujdes kartën, numrin e kartës dhe dëshminë e blerjes.

Botuesi: Hepsi Markt Küppersteger Str. 3, 51373 Leverkusen. Karta mund të përdoret për çdo numër pagesash në çdo degë Hepsi deri në vlerën e saj.
Kërkimi i bilancit i mundshëm në arkë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me kartën, defektin ose humbjen, punonjësit tanë janë në dispozicion ose në info@hepsi-markt.de. Nuk ka të drejtë për të kthyer një kartë të aktivizuar, pa pagesë të bilancit (të mbetur). Karta është e vlefshme për 36 muaj nga data e aktivizimit.

PDF Datei herunterladen
Termat dhe Kushtet Kartat e dhuratave Hepsi

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux