Skip to content

100% hallall

Ne në Hepsi-Markt jemi krenarë t’ju ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh të çertifikuara Halal . Këto përpunohen sipas rregulloreve islame të therjes . Furnizuesit tanë janë përzgjedhur me kujdes dhe plotësojnë të gjitha standardet e kërkuara për të siguruar përputhjen me këto rregullore.

Hepsi Zertifikat Halal Neu
Hepsi Halal Zertifikat

Disa nga certifikatat tona aktuale Hallall

hallall te Hepsi-Markt

  • një përzgjedhje e madhe e produkteve të freskëta hallall
  • Përjetoni sportelet unike të produkteve të freskëta në tregjet tona
  • Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Halalin, stafi ynë miqësor ose mbështetja e klientit do t’ju ndihmojë

Në Hepsi ne i kushtojmë rëndësi të madhe cilësisë dhe kënaqësisë së klientit.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, ekipi ynë është në dispozicion për t’ju ndihmuar në çdo kohë. Ne mezi presim t’ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme të blerjeve.

Zbuloni përzgjedhjen tonë të larmishme tani dhe shijoni cilësinë dhe komoditetin që ju ofron Hepsi . Mirëqenia dhe kënaqësia juaj janë prioriteti ynë më i lartë.

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux