Skip to content

Punë në logjistikë

Trajtimi i gjërave së bashku, kryerja e gjërave dhe ende duke shtuar diçka – për një periudhë të pakufizuar dhe mjaft të paguar: Kështu funksionon ekipi i Hepsi . Me ne mund të shkoni më tej se kudo tjetër sepse të gjithë kanë rëndësi dhe ne kemi besim te njëri-tjetri.

Ne jemi në kërkim të Hepsi-Markt :

Fillestarë të karrierës dhe profesionistë me përvojë

Detyrat tuaja

Në qendrën tonë logjistike do të na mbështesni në sigurimin e furnizimeve për degët e Hepsi . Pavarësisht nëse pranoni, ruani ose siguroni mallra: ju vendosni dhe bëni përpjekjet tuaja të plota. Ju siguroni që të gjitha mallrat të ruhen në mënyrë korrekte dhe siguroni ruajtje optimale. Mund të përdoret në gamën e freskët ose të thatë.

profilin tuaj
 • Idealisht, një licencë për kamionçinë dhe përvojë fillestare profesionale në zonën e magazinës/logjistikës
 • Mënyra e besueshme, e përkushtuar dhe e pavarur e punës
 • Ndjenja e përgjegjësisë
 • Shijoni punën në grup
 • Gatishmëri për të punuar me turne dhe orar fleksibël të punës

avantazhet tuaja
 • Paga fillestare minimale mbi tarifën prej 13,00 €/orë. (edhe pa kryerjen e formimit profesional)
 • Jashtë orarit të paguar me regjistrim të kohës minutë pas minutë
 • Pozicioni i përhershëm, me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme
 • Sistemi fleksibël i ndërrimit
 • Sigurimi falas i veshjeve të përshtatshme të punës, dorezave dhe këpucëve të sigurisë së punës
 • Sfida emocionuese
 • Skuadra e madhe
 • Mundësi të shumta për zhvillim profesional
 • Mundësia për të marrë një licencë për kamionçinë
 • Me performancë të mirë, promovim në pozicione më të larta

Ne dëshirojmë që fillimi juaj në Hepsi të jetë i suksesshëm. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë një udhëzues personal që e njeh punën tuaj dhe është kontakti juaj i përhershëm për të gjitha pyetjet që në fillim. Kjo do t’ju ndihmojë të gjeni shpejt rrugën tuaj.

Zgjedhësi i porosive

Detyrat tuaja

Ju na ndihmoni që të furnizojmë degët e Hepsi gjithmonë me të gjitha mallrat që u nevojiten në kohën e duhur. Së bashku me shokët tuaj të skuadrës, ju do të kujdeseni për zgjedhjen e porosive të mallrave. Ju i bashkoni artikujt e ndryshëm në mënyrë të sigurt për transport dhe siguroni që të gjitha dërgesat të jenë të paketuara dhe të gatshme për transport në kohën e duhur. Mund të përdoret në gamën e freskët ose të thatë.

profilin tuaj
 • Mënyra e besueshme, e përkushtuar dhe e pavarur e punës
 • Ndjenja e përgjegjësisë
 • Shijoni punën në grup
 • Gatishmëri për të punuar me turne dhe orar fleksibël të punës

avantazhet tuaja
 • Paga fillestare minimale mbi tarifën prej €16.00/orë. (edhe pa kryerjen e formimit profesional)
 • Jashtë orarit të paguar me regjistrim të kohës minutë pas minutë
 • Pozicioni i përhershëm, me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme
 • Sistemi fleksibël i ndërrimit
 • Sigurimi falas i veshjeve të përshtatshme të punës, dorezave dhe këpucëve të sigurisë së punës
 • Sfida emocionuese
 • Skuadra e madhe
 • Mundësi të shumta për zhvillim profesional
 • Me performancë të mirë, promovim në pozicione më të larta

Ne dëshirojmë që fillimi juaj në Hepsi të jetë i suksesshëm. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë një udhëzues personal që e njeh punën tuaj dhe është kontakti juaj i përhershëm për të gjitha pyetjet që në fillim. Kjo do t’ju ndihmojë të gjeni shpejt rrugën tuaj.

Fillestarë të karrierës dhe profesionistë me përvojë

 

Detyrat tuaja

Me kamionët tanë ju na ndihmoni që të furnizojmë gjithmonë degët e Hepsi me të gjitha mallrat që u nevojiten në kohën e duhur.

profilin tuaj
 • Leje drejtimi e vlefshme
 • Mënyra e besueshme, e përkushtuar dhe e pavarur e punës
 • Ndjenja e përgjegjësisë
 • Shijoni punën në grup
 • Gatishmëri për të punuar me turne dhe orar fleksibël të punës

 

avantazhet tuaja
 •  Paga fillestare minimale mbi tarifën prej 13,00 €/orë. (edhe pa kryerjen e formimit profesional)
 • Jashtë orarit të paguar me regjistrim të kohës minutë pas minutë
 • Pozicioni i përhershëm, me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme
 • Sistemi fleksibël i ndërrimit
 • Sigurimi falas i veshjeve të përshtatshme të punës, dorezave dhe këpucëve të sigurisë së punës
 • Sfida emocionuese
 • Skuadra e madhe

Profesionistë me eksperiencë

Detyrat tuaja

Si punonjës i magazinës në Hepsi , ju e mbani sistemin të funksionojë. Ju siguroni rafte të plota dhe klientë të kënaqur çdo ditë. Së bashku me kolegët tuaj do të kujdeseni për transportin e brendshëm. Ju siguroheni që boshatisjet tona dhe materialet e riciklueshme të kthyera nga degët tona të asgjësohen ose kthehen në sistemin tonë të riciklimit. Ju gjithashtu do të jeni përgjegjës për pastrimin e depove dhe zonave të jashtme në përputhje me konceptin tonë të higjienës.

profilin tuaj
 • Mënyra e besueshme, e përkushtuar dhe e pavarur e punës
 • Ndjenja e përgjegjësisë
 • Shijoni punën në grup
 • Gatishmëri për të punuar me turne dhe orar fleksibël të punës

avantazhet tuaja
 • Paga fillestare minimale mbi tarifën prej 13,00 €/orë. (edhe pa kryerjen e formimit profesional)
 • Jashtë orarit të paguar me regjistrim të kohës minutë pas minutë
 • Pozicioni i përhershëm, me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme
 • Sistemi fleksibël i ndërrimit
 • Sigurimi falas i veshjeve të përshtatshme të punës, dorezave dhe këpucëve të sigurisë së punës
 • Sfida emocionuese
 • Skuadra e madhe
 • Mundësi të shumta për zhvillim profesional
 • Me performancë të mirë, promovim në pozicione më të larta

Ne dëshirojmë që fillimi juaj në Hepsi të jetë i suksesshëm. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë një udhëzues personal që e njeh punën tuaj dhe është kontakti juaj i përhershëm për të gjitha pyetjet që në fillim. Kjo do t’ju ndihmojë të gjeni shpejt rrugën tuaj.

Ju vërtet mund të mësoni diçka në Hepsi . Fillova si punëtor i përkohshëm dhe tani punoj në arkë. Më pëlqen sepse tani kam më shumë kontakte me klientët. Unë tashmë i njoh shumë prej tyre.

Hepsi paguan shumë mirë, shumë drejtë dhe gjithmonë në kohë. Merr më shumë se paga minimale dhe paguhesh për çdo minutë dhe sekondë.

Një karrierë në Hepsi ia vlen

Puna në shitje

Zbuloni më shumë dhe aplikoni tani!

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Interessiert Dich der Bereich Logistik?

 

Dann bewirb Dich bei uns und komm ins Team Hepsi.

 

Hier hast du die Möglichkeit, deinen Lebenslauf, Zeugnisse und andere Bewerbungsunterlagen hochzuladen (mögliche Formate: PDF, JPG, DOC, aber bitten nicht mehr als 5MB).

Die Arbeit bei Hepsi ist sehr abwechslungsreich und super organisiert. Man bekommt Arbeitskleidung gestellt und wird in verschiedenen Bereichen eingesetzt. Klar muss man auch flexibel sein und Einsatz zeigen, aber das wird dann auch belohnt.

* Pflichtfelder

Jeni të interesuar në sektorin e logjistikës?

Më pas aplikoni tek ne dhe bashkohuni me ekipin e Hepsi .

Këtu keni mundësinë të ngarkoni CV-në tuaj, certifikatat dhe dokumentet e tjera të aplikimit (formatet e mundshme: PDF, JPG, DOC, por ju lutemi jo më shumë se 5MB).

Puna në Hepsi është shumë e larmishme dhe jashtëzakonisht e organizuar. Jeni të pajisur me veshje pune dhe përdoren në fusha të ndryshme. Sigurisht që duhet të jeni fleksibël dhe të tregoni përkushtim, por edhe kjo do të shpërblehet.

* Fushat e kërkuara

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux