Skip to content

Trajnim për shitje

Fillimi i trajnimit: 1 gusht

Të fillosh jetën tënde profesionale me Hepsi do të thotë të jesh në mes të gjërave që në fillim, në vend që të jesh vetëm aty, të marrësh përgjegjësi dhe të mësosh vazhdimisht gjëra të reja. Me ne ju mund të bëni pak më shumë të mundur çdo ditë, për veten dhe të ardhmen tuaj – dhe të argëtoheni shumë në të njëjtën kohë. Të trajtojmë gjërat së bashku, t’i bësh gjërat dhe të bësh ende diçka – dhe të paguhesh në mënyrë të drejtë për këtë: Kështu funksionon ekipi i Hepsi .

Auszubildender im Hepsi-Markt

Në Hepsi-Markt mund të bëni trajnimet e mëposhtme:

Detyrat tuaja

Gjatë trajnimit tuaj 2-vjeçar do të mësoni se çfarë është e rëndësishme në shitjen me pakicë dhe si ne sigurojmë një përvojë të suksesshme blerjeje në degët tona të Hepsi me cilësi, freski dhe pastërti. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për pastrimin dhe paraqitjen e mallrave, pjekjen ose arkëimin: ju vendosni dhe bëni përpjekjet tuaja të plota. Ju kontrolloni mallrat që vijnë, mbështesni me punën e inventarit dhe jeni në dispozicion të klientëve tanë me këshilla dhe mbështetje. Për të zhvilluar më tej aftësitë tuaja, ju do të merrni pjesë në kurse trajnimi dhe projekte emocionuese praktikante.

 

profilin tuaj
 • Diplomimi i suksesshëm i shkollës
 • Mënyra e besueshme dhe e përkushtuar e punës
 • Shpirti i ekipit, miqësia dhe argëtimi duke u marrë me njerëzit
 • Fleksibilitet kohor brenda orarit të hapjes së degës suaj
avantazhet tuaja
 • 1,100 €/muaj në vitin e parë,  1200 €/muaj në vitin e dytë, (me kohë të plotë)
 • Mbështetje, inkurajim dhe mbikëqyrje individuale nga trajnerë me përvojë
 • Zhvillimi profesional dhe personal duke marrë gjithnjë e më shumë përgjegjësi
 • Detyra dhe projekte të ndryshme
 • Pas provimeve të suksesshme përfundimtare, ju keni perspektivat më të mira për t’u marrë dhe promovuar në pozicione më të larta

 

Detyrat tuaja

Gjatë trajnimit tuaj 3-vjeçar do të mësoni se çfarë është e rëndësishme në shitjen me pakicë dhe si ne sigurojmë një përvojë të suksesshme blerjeje në degët tona të Hepsi me cilësi, freski dhe pastërti. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për pastrimin dhe paraqitjen e mallrave, pjekjen ose arkëimin: ju vendosni dhe bëni përpjekjet tuaja të plota. Ju kontrolloni mallrat që vijnë, mbështesni me punën e inventarit dhe jeni në dispozicion të klientëve tanë me këshilla dhe mbështetje. Në vitin e tretë të trajnimit, do të mësoni se si të krijoni plane për vendosjen e personelit dhe të menaxhoni turnin tuaj të parë. Për të zhvilluar më tej aftësitë tuaja, ju do të merrni pjesë në kurse trajnimi dhe projekte emocionuese praktikante.

 

profilin tuaj
 • Diplomimi i suksesshëm i shkollës
 • Të interesuar në botën dinamike të tregtimit?
 • Vozitje dhe një mënyrë e përkushtuar e punës
 • Shpirti i ekipit, miqësia dhe argëtimi duke u marrë me njerëzit
 • Fleksibilitet kohor brenda orarit të hapjes së degës suaj

 

avantazhet tuaja
 • Paga: 1100 €/muaj Viti i parë, 1200 €/muaj Viti i dytë, 1,350 €/muaj Viti i 3-të (me kohë të plotë)
 • Mbështetje, inkurajim dhe mbikëqyrje individuale nga trajnerë me përvojë
 • Zhvillimi profesional dhe personal duke marrë gjithnjë e më shumë përgjegjësi
 • Detyra dhe projekte të ndryshme
 • Pas provimeve të suksesshme përfundimtare, ju keni perspektivat më të mira për t’u marrë dhe promovuar në pozicione më të larta

Unë jam me Hepsi për 3 vjet dhe jam plotësisht i kënaqur. Eprorët shohin se çfarë bëjmë ne si punonjës çdo ditë dhe na lavdërojnë, përfshihen vetë dhe e kanë veshin hapur.

Mendoj se është mirë që mund të kesh një karrierë te Hepsi . Menaxheri im e pa që unë isha plotësisht i përkushtuar dhe gati për të marrë përgjegjësinë. Unë kam qenë në gjendje të përfundoj trajnimin e mëtejshëm dhe së shpejti do të kaloj në një pozicion drejtues.

Një karrierë në Hepsi ia vlen

Punë aktuale në logjistikë

Zbuloni më shumë dhe aplikoni tani!

Puna në shitje

Zbuloni më shumë dhe aplikoni tani!

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Interessiert Dich eine Ausbildung bei Hepsi?

 

Dann bewirb Dich bei uns und komm ins Team Hepsi.

 

Hier hast du die Möglichkeit, deinen Lebenslauf, Zeugnisse und andere Bewerbungsunterlagen hochzuladen (mögliche Formate: PDF, JPG, DOC, aber bitten nicht mehr als 5MB).

Bei Hepsi gefällt mir, dass Du nicht ständig gefragt wirst, ob du länger bleiben oder an deinem freien Tag arbeiten kannst. In deinem Urlaub wirst du in Ruhe gelassen, und wenn Feierabend ist, hast du auch wirklich Feierabend.

* Pflichtfelder

Jeni të interesuar të stërviteni në Hepsi ?

Më pas aplikoni tek ne dhe bashkohuni me ekipin e Hepsi .

Këtu keni mundësinë të ngarkoni CV-në tuaj, certifikatat dhe dokumentet e tjera të aplikimit (formatet e mundshme: PDF, JPG, DOC, por ju lutemi jo më shumë se 5MB).

Në Hepsi , më pëlqen që nuk të pyesin vazhdimisht nëse mund të rrish vonë ose të punosh ditën e pushimit. Ju do të mbeteni vetëm në pushimet tuaja dhe kur të mbarojnë, në fakt ju jeni jashtë punës.

* Fushat e kërkuara

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux