Skip to content

Ofertat aktuale të degëve nga Hepsi-Markt

Ofertat tona të Super Ramazanit janë në dispozicion për ju nga data 1 deri më 30 prill 2022 . Ju lutemi mos ngurroni ta shkarkoni këtë fletushka.

Hepsi është përgjithmonë i lirë

Ka shumë produkte me çmime të përhershme të ulëta në Hepsi-Markt . Krahasoni veten. Markat tona dhe shumë produkte të markave turke kanë çmime të pakrahasueshme në Hepsi .

Paguani pa kontakt dhe tërhiqni para

Mund të paguani edhe pa kontakt në Hepsi-Markt . Ne pranojmë Girocard, MasterCard dhe VISA.

Përdorni shërbimin tonë të kthimit të parave: Me një vlerë blerjeje prej 5 euro ose më shumë, mund të tërhiqni para me kartën tuaj të debitit pa pagesë. Thjesht tregoni shumën e dëshiruar në arkën Hepsi , futni PIN-in e Girocard-it dhe merrni para direkt.

Newsletter abonnieren

Abonnieren

* erforderlich

Abonohuni në

* e nevojshme

× Chatte mit uns
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux